Pokličite nas 031206550 ali nam pišite na info@mikrozelenjava.si Omogočamo osebni prevzem na kmetiji 24/7 (Dobriša vas 5)

0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

Že od majhnih nog sem se navduševal nad rastlinsko pridelavo in gojenjem zelenjave ob delu na domači kmetiji. Izbira srednje kmetijske šole in kasneje študij agronomije sploh ni bilo vprašanje. Ob šolanju in študiju sem se vedno udeleževal različnih izmenjav, praks in ogledov kmetij doma in v tujini, saj sem vedno bil mnenja da lahko le tako napreduješ da se stalno izobražuješ in učiš. V  letu 2020 sem se ob izmenjavi na Novi Zelandiji spoznal z lokalno pridelavo mikrozelenjave, ki me je v trenutku popolnoma navdušila in takoj je padla odločitev, da želim tudi sam nekoč gojiti svežo lokalno super hrano, ki na voljo vse dni v letu. Gojiti rastlinice ki bodo imele polni okus ter bodo pridelana zdravo na trajnostni način.

Mikrozelenjava Jelen je tako nastala iz ljubezni do gojenja super rastlin. Pridelujemo svežo in lokalno mikrozelenjave na okolju prijazen način. Naš način gojenja poteka izključno na ekološki zemlji z uporabo ekoloških semen, s katerimi lahko garantiramo bogate in polne okuse. Našo mikrozelenjavo je mogoče uporabiti tako za dekoracijo in popestritev krožnikov, še bolj pa kot dodatek jedem, solatam, sendvičem prav zaradi svojega posebnega polnega okusa. V naši redni ponudbi imamo grah, redkvice (bela, kitajska), rdečo zelje, rukolo, brokoli, sončnice, vrtno krešo, gorčico, pakchoi, tatsoi, ajdo, koruzo. Seveda pa smo pri pridelavi izredno prilagodljivi in se lahko glede na potrebe prilagodimo. Če imate kakšna vprašanja ne odlašajte in nas kontaktirajte veseli bomo vsakega vašega odziva. 

Blaž Jelen – Dopolnilna dejavnost na kmetiji

GSM:  031-206-550  Dobriša vas 5a / 3301 Petrovče                                          

info@mikrozelenjava.si

 

Lokalna super hrana na voljo 365 dni v letu.

Hitra dostava živih rastlinic po vsej sloveniji

Garancija pošiljke in zanesljiva dostava