Pokličite nas 031206550 ali nam pišite na info@mikrozelenjava.si Omogočamo osebni prevzem na kmetiji 24/7 (Dobriša vas 5)

0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Recepti iz mikrozelenjave za vsak okus in priložnost

Mikrozelenjava Jelen - gojena in pripravljena z ljubeznijo.

Dimljeni 'slovenski losos' pripravljen z dodatkom mikro zelenjave

V januarju se prehranjujemo manj obilno kot v decembru, pri tem ne moramo brez zdrave in okusne prehrane, kjer ni treba biti nič prikrajšan. Mi smo tokrat izbrali za glavno jed, tisto stvar, ki jo povprečni slovenci premalo uživamo - postrvi. Vzeli smo hladno dimljeni ‘Slovenski losos’ oziroma file postrvi ga spekli v olivnem olju..

Preberi vse...
Kremna bučna juha pripravljena iz eko hokaido buče

Razvajamo se s kremno bučno juho po receptu naše stare mame. Za pripravo bučne juhe potrbuješ: Buča hokaido (ekološka pridelava) malo rastlinskega olja 2 čebule in 2 stroka česna 5 majhnih krompirjev Muškatni orešček, kumina, poper, sol, dodatek k jedem. Kislo smetano, bučno olje, jušne kroglice Mikrosončnice (Mikroze..

Preberi vse...
Praženi ali restan krompir? Kakorkoli oba smo pripravili z dodatkom mikrobrokolija

‘Restan krompir’ oz. praženi krompir smo tokrat pripravili na naš klasičen domač način, čisto na koncu pa obilno posuli z mikrobrokolijem, ki vsebuje velike količine antioksidantov. Naš mikrobrokoli tako ne popestri samo izgleda ampak tudi pomembno prispeva k okusu, ki mu daje polnost in svežino hkrati. Naš recept za p..

Preberi vse...

3 artiklov

Lokalna super hrana na voljo 365 dni v letu.

Hitra dostava živih rastlinic po vsej sloveniji

Garancija pošiljke in zanesljiva dostava